8 Kasım 2014 Cumartesi

Etkinlik: Şimdi Okullu Olduk!

İki hafta önce sevgili Gülsen'in çocuklarımız için düzenlediği Okula Merhaba partisindeydik. Parti mekanı Çocuklar Şehri Kreş'ti. Ben çocuklarla iyi vakit geçireceğimizi, okula başlayanlara bir motivasyon partisi olacağını sanıyordum; ama, aslında sürprizli bir etkinlik planlamış Gülsen bizler ve çocuklar için.

Kartoonevent servisler pek şekerdi...




Çocuklar Şehri Kreşi'nden biraz bahsetmek gerekirse, Şehri Hanım'ın kendi cümleleriyle şöyle diyebilirim:

Kreşimiz 0-6 yaş arasıdır.sabah kahvaltısı ,öğlen yemeği ve ikindi kahvaltımız mevcuttur .Uyku saatimiz ve faaliyetlerimizle birlikte branş derslerimizde vardır. Servisimiz mevcuttur. Fiyatlarımız çok uygundur.. Bunun yanısıra hafta içi ve hafta sonu oyun grupları etkinliklerimiz ve doğum günü organizasyonlarımız vardır.çocuklarınız eğitimci eşliğinde eglenip top havuzunda vakit geçirip,faaliyetler yaparken, siz anneler de çaylarınızı yudumlayarak hoşça vakit geçirebilirsiniz. 
Anne babalar bir yemeğe,davete veya bir geziye gittiklerinde çocuklarınızı 18.00 -01.00 arası bize bırakıp rahatça güzel bir gece geçirebilirsiniz.Akşam yemek saatimiz ,eğlence ve sonrasında uykuya geçerek güzel bir vakit geçiriyoruz çocuklarımızla.Güvenle çocuklarınızı bırakıp vakit geçirebilmeniz için sizleri çocuklar şehri kreşe bekliyoruz.sevgiler...

Şehri Hanım gerçekten çok şeker bir bayan ve kreşin "akşam çocuk bırakılabilecek" bir konsepti olması da oldukça ilgi çekici. Sancak Mahallesi, GOP, Ankara'da hizmet veren kreşe 440 42 16 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz; ya da WEB SAYFASINDAN bilgi alabilirsiniz.

Biz anneler olarak bu güzel etkinlikte Very Cupcake'in nefis cupcakeleri ve Çocuklar Şehri'nin güzel ikramlarıyl karnımızı doyururken, çocuklar da top havuzunda eğlenceli vakit geçirdiler. Daha sonra boyama yaptılar, Tupperware'in kendilerin hediye ettiği önlükler ve hamur kalıplarıyla çalışmalar gerçekleştirdiler. 



Çocuklar eğlenir de anneler durur mu? Çocuklar Şehri'nin sürprizi ve anladığım kadarıyla rutin uygulaması olarak bir fasıl ekibi gelip bize birbirinden güzel şarkılar çaldı. Bir güzel kurtlarımızı döktük :)




Gülsen çocuklarımıza harika hediyelerle uğurladı bizleri. Buradan tüm firmalara ve sevgili Gülsen'e çok teşekkür ediyorum. Hepsini severek ve eğlenerek kullanıyoruz!

Teşekkürler Bioderma ABC Derm

Bizim oğlanların ve benim kuru cildimize Ceradolin kremler gayet iyi geldi. Farmasi Kozmetik'in güzel rimeli, parlatıcısı ve ojesi de annenin ruhuna iyi geldi kesinlikle :)

Teşekkürler Zeyland, harika bir pijama takımımız oldu!!
Teşekkürler Kliksa.com
Teşekkürler Tupperware, minik aşçıyla çok eğleniyoruz!
Teşekkürler Umur KırtasiyeŞarkgülü KırtasiyePlaydoh sayenizde haftasonlarımız daha eğlenceli geçiyor!

Çınar o gün o kadar iyi vakit geçirdi ki, ayrılmak istemedi; zaten mekanı en geç biz terk ettik. En son legolardan dünyanın en uzun kulesini yapıyordu. Ondan önce sanırım çok yorulmuştu ki, oradaki öğretmenlerden birine bol bol kitap okuttu!

Ve son olarak bu güzel gün için sevgili Gülsen'e çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık!

Hiç yorum yok: